Tarjoamme monipuolista osaamista

Palvelemme niin yksityisiä, ammattirakentajia kuin suunnittelijoitakin kaikissa LVI-urakointiin ja -huoltoon liittyvissä tehtävissä. Meillä on hyvät yhteis­työ­kumppanit ilmastointi-, sähkö-, eristys-, rakennus- ja maanrakennusalalta sekä automaatio- ja jäähdytysalalta. Näin pystymme tarjoamaan kaikki talotekniset ratkaisut. Saat meiltä myös laadukkaat LVIJA-suunnitelmat. Monivuotinen yhteistyö eri alojen ammattilaisten kanssa on tuottanut toimivia ratkaisuja niin isompiin kuin pienempiinkin kohteisiin. Aina on löytynyt ratkaisu vaativiinkin ongelmatilanteisiin.

 

Sitoudumme asiakkaisiimme

Kuuntelemme asiakasta ja paneudumme hänen tarpeisiinsa. Saatamme loppuun sen, minkä aloitamme. Tarjoamme sopivimman miehityksen rakenteilla olevaan kohteeseen asiakkaan tarpeet, asentajiemme ja yhteistyö­kumppaneidemme erikoisosaaminen huomioiden.

 

Olemme mukana kehityksessä

Keski-ikämme on 39 vuotta eli hyvä sekoitus ammattitaitoa ja nuoruutta. Täydennämme osaamistamme yhteistyössä eri alojen rakennus­ammattilaisten kanssa. Tarjoamme myös erimittaisia harjoittelupaikkoja nuorille, tuleville ammattilaisille oman työtilanteen ja nuorten tarpeiden mukaan.

 

Vimare Oy

Perustettu vuonna 1990.

Aputoiminimi Putki-Pale 1995.

Toiminta-alue koko pääkaupunkiseutu,
kotipaikka Kerava.

Liikevaihto 1,6 milj. €, alv 0 %, vuonna 2017.

Työllistämme itsemme lisäksi
8 LVI-alan ammattilaista.

Vimare Oy / Putki-Pale

Lammaskallionkatu 3 A

04250 KERAVA

Puh. 010 832 9700

LVI-urakointi ja -huolto sekä LVIJA-suunnitelmat — Linjasaneeraukset — Kone- ja laiteasennukset — Lämmitysjärjestelmien muutokset